Home > Audigy 2 > Audigy 2 Problem

Audigy 2 Problem

About Press Copyright Creators Advertise Developers +YouTube Terms Privacy Policy & Safety Send feedback Test new features Loading... Onboard audio or Sound Blaster Audigy 2 ZS? I rebooted and I was still having the same problem. I would like to get this issue resolved first though! this contact form

Come to think of it, it's never given me any grief at all, except for some confusing speaker connections. I just reinstalled wolfenstein, and found that the issue was fixed, until I downloaded the files necessary for the servers I play on. thanks Flag Permalink This was helpful (0) Collapse - Re: Audigy 2 platinum pro zs external hub problem by Michael Geist / October 3, 2004 8:25 AM PDT In reply to: Preview post Submit post Cancel post You are reporting the following post: Audigy 2 platinum pro zs external hub problem This post has been flagged and will be reviewed by our

Join thousands of tech enthusiasts and participate. Flag Permalink This was helpful (0) Collapse - is your power converter cable plugged into the card? I think one of those files is the issue.

They are not that bad to deal with.I've been lucky about 8 copies of windows all good on sp2 AnonymousNov 3, 2008, 10:52 PM Same problem for me too!strange high pitched After installing the ATI card, it was likely changed to the ATI HDMI audio. __________________ Jim 04-03-2011, 06:11 AM #5 martin_madden Registered Member Join Date: Apr 2011 Posts: But that's all gone now.I <3 Creative. If not and you still cant find the problem sounds like its time to upgrade to an X-FITrust me you will not be dissapointed Elleviated stress on your cpu, gives you

If not, try closing others prograns and repeat the steps from 2 to 6. Kind regards, Martin Remove Advertisements Sponsored Links TechSupportForum.com Advertisement 04-02-2011, 02:51 PM #2 pip22 Enthusiast Join Date: Aug 2004 Location: England, UK Posts: 4,527 OS: Windows 7 I went back to msconfig and enabled all my ram and now the soundcard records properly and I can use all my ram! http://www.techsupportforum.com/forums/f23/soundblaster-audigy-2-zs-problem-562985.html TechSpot Account Sign up for free, it takes 30 seconds.

August 23, 2009 @07:16pm ckelly #3 7 years ago "Additionally, I have also tried to find out if changing the volume would work, and it did not."-.-That includes muting/unmuting... Already have an account? I think the issue is with Wolfenstein: ET. Hi Dogg, I don't think the sound card is faulty because it does work for A2:OA, just nothing else.

shown in Device Manager, there is a driver installation issue. https://www.sweetwater.com/forums/showthread.php?54341-Creative-Soundblaster-Audigy-2-microphone-problem This is very strange!! For discussions about current gear, check us out on Facebook, YouTube, inSync, and our Knowledge Base. Login now.

Just looking at Device Manager it shows that the ATMI HDMI Audio is installed at Location 65535 (Internal High Definition Audio....). http://todayspec.com/audigy-2/audigy-2-and-network.php There's a few different options, none of which are particular pleasant. halcyonJul 29, 2006, 4:45 PM Try switching PCI slots first. Sign in to add this to Watch Later Add to Loading playlists...

Beyond the latest drivers is there something specific you are having a problem with? I can record audio and run Spectrogram in Windows 7 now. RolandDeschain79 Techslinger 10,430 views 2:01 Troubleshooting Sound Blaster Audigy | Windows 8.1 | FL Studio | Brothermaniac Tutorial - Duration: 1:55. navigate here which this board supports.

As for the audio driver thing, I'll try it again tonight. The front panel mic2 input was all noisy and garbled until I changed the maximum RAM to 4096. Jerkbeats 2,597 views 1:55 1min Tech: Installing a used Creative Audigy Sound card/Breakout box - Duration: 1:04.

I'm wondering whether (even though it's disabled) that the HDMI Audio is still in charge?

shown in Device Manager, there is a driver installation issue. __________________ Jim 04-08-2011, 11:26 AM #9 martin_madden Registered Member Join Date: Apr 2011 Posts: 5 OS: Windows XP Password Site Map Posting Help Register Rules Today's Posts Search Site Map Home Forum Rules Members List Contact Us Community Links Pictures & Albums Members List Search Forums Show Threads If you get the same noise, you can rule out speakers quickly and without much physical work.If that's not it try moving the card to the 1st or 2nd PCI slots What mod do you guys run?

This jury-rig did the trick, so thanks!18th November 2012 @ 21:00 Comment from: Jaime [Visitor]Thank you very much for this info. another thing, i never cared for the creative drivers. It was a specific tempo, and never changed. http://todayspec.com/audigy-2/audigy-2-zs-platinum.php Ask !

The only way I found to remedy this issue was manually reinstall the sound driver (device manager -> sound and video -> Audigy 2 (WDM) -> manually select driver and reinstall). thanks for any help you can give me Flag Permalink This was helpful (0) Collapse - by the way... i even downgraded them. I haven't had any of the popping noises during music, except for those few times a few weeks ago.

i use more features on the external hub than anything else, and would greatly appreciate any help anyon can give me....the only thing i havent checked is continuity on the firewire Could be onboard audio, or may be related to the sound card. Not the best workaround but it'll have to do until Creative fox their drivers. Any help would be appreciated.A while ago, I was listening to music, when there was some really loud distortion.

Show more Language: English Content location: United States Restricted Mode: Off History Help Loading... Brian Cooley found it for you at CES 2017 in Las Vegas and the North American International Auto Show in Detroit. It only does it for a second, but sometimes, the games audio doesn't work after the hangup, and I have to restart the game.Any ideas or suggestions? Previously, I was using an Nvidia 8500GT graphics card but I've recently upgraded to an ATI Radeon HD 5670 (1Gb GDDR5).

Robin Monks 8,005 views 1:04 SoundBlaster Audigy 2 ZS - Duration: 2:26. The problem is...